Ny kokbok till skolkök i Värmland med lokala råvaror
Under tisdagen lanserades kokboken ”Från fält till tallrik” på Färjestadsskolan i Karlstad – en receptsamling som sätter värmländska råvaror och hållbar matlagning i fokus. – Det känns jättebra att vi är en bit på väg, men det finns mycket att göra, säger Camilla Andersson, processledare vid Länsstyrelsen i Värmland.
Dela artikeln
Taggar: kokbok, skolkök, värmland
Läs vidare på SVTRelaterade nyheter
- Prisas med 100.000 för sin kokbok: ”Nu ska jag bjuda kollegorna på middag”
- Bästa knepen för att laga god budgetmat
- Bland skärmar och sociala medier – så puttrar kokboken vidare
- Bland skärmar och sociala medier – så puttrar kokboken vidare
- Bland skärmar och sociala medier – så puttrar kokboken vidare
Fler nyheternyheter
- Prisas med 100.000 för sin kokbok: ”Nu ska jag bjuda kollegorna på middag”
- Bästa knepen för att laga god budgetmat
- Bland skärmar och sociala medier – så puttrar kokboken vidare
- Bland skärmar och sociala medier – så puttrar kokboken vidare
- Bland skärmar och sociala medier – så puttrar kokboken vidare