Innovativt praktverk om frukt och bär får nytt kokbokspris
”Frukt & bär A-Ö” av Paul Svensson blev den första mottagaren av Cajsa Warg-priset, som instiftats för lyfta de bästa nya böckerna om mat och dryck.
Dela artikeln
Taggar: innovativt, praktverk, frukt
Läs vidare på Dagens NyheterRelaterade nyheter
- Innovativt praktverk om frukt och bär får nytt kokbokspris
- Innovativt partnerskap: Nu kan vi även beräkna klimatavtrycket på apparatskåp för elbilsladdare
- Innovativt genombrott inom livsmedelssäkerhet - en blåspistol av detekterbar plast
- Innovativt bolag från Uppsala siktar på USA
- Svenskt innovativt kyl- och fryssystem ger minskat miljöavtryck
Fler kulturnyheter
- Innovativt praktverk om frukt och bär får nytt kokbokspris
- Innovativt partnerskap: Nu kan vi även beräkna klimatavtrycket på apparatskåp för elbilsladdare
- Innovativt genombrott inom livsmedelssäkerhet - en blåspistol av detekterbar plast
- Innovativt bolag från Uppsala siktar på USA
- Svenskt innovativt kyl- och fryssystem ger minskat miljöavtryck