Krögaren öppnade två dagar efter dödsskjutning: ”Man måste ju leva”
Antalet skjutningar på restauranger har ökat snabbt på senare år. 2023 dödades sju personer i krogdåd enligt DN:s genomgång. För krögarna är skjutningarna traumatiska, samtidigt som den ekonomiska verkligheten är sträng. En restaurangägare berättar att han öppnade två dagar efter en dödsskjutning. – Vi måste ju leva. Vi har inte råd att hålla stängt, säger han.
Dela artikeln
Taggar: krögaren, dödsskjutning, restauranger
Läs vidare på Dagens NyheterRelaterade nyheter
- Stjärnkrögarens skolkök ska snabbutbilda nya kockar
- Krögaren öppnade två dagar efter dödsskjutning: ”Man måste ju leva”
- Nu säljer Ludvikakrögaren nattklubben på Blocket – satsar på popup-event
- ”Kallas för feeder – en komplimang”
- Stjärnkrögaren från Malmö öppnar mackkrog i Lund