Hållbar tillväxt i livsmedelsindustrin: Minska utsläpp och öka lönsamheten
Kan livsmedelsindustrin växa och samtidigt minska sina utsläpp? Ja! Med rätt strategi kan företag minska sin påverkan samtidigt som affärer säkras och värde skapas för kunder och samhälle. ZeroMissions metod Mäta – Minska – Binda hjälper aktörer i olika industrier att ta kontroll över sin klimatresa och omvandla hållbarhet till en konkurrensfördel.
Dela artikeln
Taggar: hållbar, tillväxt, livsmedelsindustrin
Läs vidare på Dagens IndustriRelaterade nyheter
- EU-paket föreslår stora nedskärningar i hållbarhetslagar
- EU-topparna ”sköt med hagelbössan” i storsatsning
- KI: Sveriges offentliga finanser hållbara på sikt
- Laserytbehandling – ett hållbart alternativ som förlänger komponenters livslängd
- Läckt dokument: EU backar från skärpta hållbarhetskrav