Genial smaksättning får oss att glömma tid och rum
Efter sju år i köket på stjärnkrogen SK Mat & Människor bestämde sig Tobias Jacobsen för att öppna eget. Resultatet blev Poppy, som öppnade förra sommaren. Poppys är ett ambitiöst hål i väggen som övertygar med vackra och vällagade rätter. Läs alla Di Weekends krogtester här.
Dela artikeln
Taggar: genial, smaksättning, köket
Läs vidare på Dagens IndustriRelaterade nyheter
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
Fler ekonominyheter
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig
- Tara Moshizi: Jag skrev om second hand – blev kallad både genial och okunnig